• Kontakt
  • +48 697 263 457
  • sklep@la-torta.pl
Koszyk: (pusty) Do kasy
do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
		2621
	
Producenci
Produkt dnia
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
89,00 zł 59,00 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Błękitny aster cukrowy do dekoracji tortu

Dostępność: brak towaru
Cena: 3,35 zł 3.35
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Producent: PEJOT s.c.
Kod produktu: 054404

Opis

Waga netto: 15 g

Kolor: jasny niebieski (błękitny) z fioletowym środkiem

Rozmiar: szerokość - 5 cm, wysokość - 2 cm

Ilość: 1 sztuka

Smak i zapach: słodki

Kraj pochodzenia: Polska

Składniki: cukier puder, mąka pszenna, glukoza, skrobia ziemniaczana, olej roślinny utwardzony, syrop skrobiowy, syrop glukozowy, albumina, woda, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy, żelatyna, aromat, barwniki: E104, E110, E122, E124, E132, E133, E151, E171, E172, E555 (proporcje barwników są zależne od typu dekoracji).

Uwaga! Barwniki E104, E110, E122, E124 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Alergeny: pszenica, białko jajka.

Najlepiej spożyć przed: 16.08.2018

Aster z masy cukrowej to dekoracja jednocześnie oryginalna i, jak wszystkie kwiaty cukrowe, popularna i lubiana. Charakterystyczny postrzępiony kształt kwiatów nada ciekawy i niebanalny wygląd Twoim wypiekom, a delikatne, pastelowe odcienie błękitu i fioletu będą doskonale komponować się z białym tłem masy cukrowej. Błękitne astry polecamy na wiele okazji, ale niezastąpione będą na pewno przy tortach z okazji chrzcin chłopca. Kwiaty są wykonane bardzo starannie, zwłaszcza pod względem kolorystyki - dokładne cieniowanie stanowi doskonałe tło dla umieszczonej wewnątrz perełki. Dzięki temu nawet pojedynczy kwiat stanowi piękną dekorację. Możesz też ułożyć z nich pełen bukiet lub dołączyć do innych roślin. Liście astrów występujących w naturze zwykle są niewielkie i podłużne, ale do naszych kwiatów cukrowych możesz zastosować właściwie dowolny kształt; fantazyjnie wygięte płatki będą dobrze wyglądać ze wszystkimi rodzajami listków. 

Lukier plastyczny, z którego są wykonane kwiaty jest jadalny i smaczny, nadaje się do ozdoby lub bezpośredniego spożycia. Charakteryzuje się słodkim smakiem, jak wszystkie produkty z mas cukrowych. Dekoracja jest odpowiednio utwardzona, można ją więc stabilnie przymocować (najlepiej za pomocą jadalnego kleju) do dowolnego podłoża; ozdobi zarówno wierzch i boki tortu, jak i babeczki, mniejsze ciastka lub desery. Nam w astrach najbardziej podoba się ich kolor, ale jeśli uznasz, że planowana przez Ciebie kompozycja wymaga subtelnej zmiany kolorystyki, możesz pomalować astry barwnikami lub farbami spożywczymi, a także oprószyć je barwnikami proszkowymi (np. delikatnie nałożyć złoty barwnik na brzegi płatków, by lśniły i przyciągały uwagę). 

Sposób użycia:

Cukrowe astry do dekoracji tortu, ciast i deserów wystarczy umieścić wedle uznania na ozdabianym produkcie. W razie potrzeby przymocować klejem spożywczym.

Warunki przechowywania:

Przechowywać w pomieszczeniach czystych i suchych, bezwonnych, wolnych od szkodników i ich pozostałości. Temperatura przechowywania; 12-18 C, wilgotność 30-55%, nie przekraczać 75% wilgotności względnej.

 

Opinie o produkcie (0)

Informacje

informacja
Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl