• Kontakt
  • +48 697 263 457
  • sklep@la-torta.pl
Koszyk: (pusty) Do kasy
do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
		2259
	
Producenci
Produkt dnia
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
89,00 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Esy-floresy - folia transferowa do czekolady Modecor

Dostępność: brak towaru
Cena: 7,00 zł 7.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Producent: Modecor
Kod produktu: 81543B

Opis

Rozmiar: 30 x 40 cm

Wzór: fantazyjne zawijasy w kolorze złotym

Kraj pochodzenia: Włochy

Składniki: odtłuszczone mleko w proszku, mleko słodzone zagęszczone, regulator kwasowości: E330, emulgator: lecytyna sojowa, substancja utrzymująca wilgoć: E422, substancja zagęszczająca: E440, substancje konserwujące: E202, krokosz barwierski, barwniki: E171, E172.

 

Alergeny: mlekosoja.

Ozdabiaj swoje wypieki kolorową czekoladą! Możesz wycinać z niej wzory i układać na muffinkach, tortach i ciastach lub przygotowywać wielobarwne tabliczki czekolady na różne okazje. Na zdjęciu widoczny jest efekt użycia folii transferowej na ciemnej i jasnej czekoladzie. 

 

Sposób użycia:

Rozprowadź równomiernie temperowaną czekoladę na folii, umieść arkusz w lodówce (+5 do +8 stopni Celsjusza) na 20 minut. Po wyjęciu odczekaj 5 minut i zdejmij folię. 

Przechowywać w temperaturze 15-18°C, przy wilgotności powietrza 40-50%.

 

  • nie zawiera glutenu

 

Opinie o produkcie (0)

Informacje

informacja
Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl