• Kontakt
  • +48 697 263 457
  • sklep@la-torta.pl
Koszyk: (pusty) Do kasy
do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
		3137
	
Producenci
Produkt dnia
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
89,00 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Masa do koronek w proszku Magic Decor Rapid Pavoni - 250g

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 65,00 zł 65.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Producent: Pavoni
Kod produktu: 86419

Opis

Waga netto: 250 g

Przeznaczenie: koronki z masy cukrowej

Kolor: biały

Zapach: waniliowy

Konsystencja: masa w proszku, wystarczy dodać ciepłą wodę

Kraj pochodzenia: Wielka Brytania

Składniki: skrobia ziemniaczana, sproszkowany syrop glukozowy, cukier: substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana, E401, guma ksantanowa, gma tragakantowa; skrobia kukurydziana, maltodekstryna, substancja przeciwzbrylająca: E551, barwnik: e171, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: E202, aromat: wanilina.

Alergeny: Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów i mleka.

Najlepiej spożyć przed: listopad 2019

Wartość odżywcza w przeliczeniu na 100 g produktu

Energia 855 kJ / 204 kcal
Tłuszcze 0 g
 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 51,15 g
 - w tym cukry 15 g
Białka 0,01 g
Sól 0,01 g

 

 

Błyskawiczna masa do koronek włoskiej firmy Pavoni to perfekcyjny produkt dla osób, które chcą szybko stworzyć elastyczne, idealnie białe ażurowe dekoracje. Nie wymaga suszenia koronek w piekarniku, a dekoracje przygotujesz już w kilka minut! Wystarczy dolać wodę i zamieszać. Używasz dokładnie tyle masy, ile potrzebujesz! Całe opakowanie starcza aż na 450 g masy.

Gotowe wzory można łatwo  ciąć, kleić i składać w większe kompozycje.Ze względu na to, że koronki idealnie komponują się z tortami na śluby lub chrzciny, masa zawiera dodatkowy biały barwnik, by dekoracje nie wyglądały na pożółkłe na tle śnieżnobiałego tortu. Oczywiście jeśli wolisz koronki w innym kolorze, możesz dodać barwnik do masy - proszkowy, żelowy lub płynny. Koronki można też pomalować sprayem lub pędzelkiem po wysuszeniu. 

Waniliowy aromat koronek sprawi, że będą rewelacyjnym dodatkiem do większości tortów.

 

Sposób użycia

Dodaj 80 g ciepłej wody (40-45o C) na każde 100 g masy, miksuj do uzyskania kremowej konsystencji. Nałóż od razu na matę do koronek i równo rozprowadź. Koronkę cukrową możesz suszyć w temperaturze pokojowej lub w piekarniku.

 

Warunki przechowywania

Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu (temperatura 20-25C).

 

Opinie o produkcie (0)

Informacje

informacja
Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl