• Kontakt
  • +48 697 263 457
  • sklep@la-torta.pl
Koszyk: (pusty) Do kasy
do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
		1444
	
Menu
Producenci
Produkt dnia
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
89,00 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Ośmiopłatkowa stokrotka (8 płatków) - wycinarka JEM

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 16,00 zł 16.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Producent: JEM
Kod produktu: 103FF026

Opis

Średnica: 5,0 cm

Materiał: plastik przeznaczony do kontaktu z żywnością

Kraj pochodzenia: Republika Południowej Afryki

Ilość: 1 sztuka

Okres trwałości: bezterminowo

Produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością.

Czy chcesz wykonać przepiękną stokrotkę a masz problem z równym wycinaniem kształtów z lukru plastycznego? Zostaw swoje noże kuchenne, które nie są do tego przeznaczone i użyj tej wycinarki aby bez wysiłku zrobić oszałamiające zdobienia Twojego wypieku. Poczuj się jak profesjonalista i zaskocz innych swoją dekoracją. Plastikowa wycinarka firmy JEM to niezastąpione narzędzie, które pozwoli nadać wymarzony kształt Twoim dekoracjom cukierniczym. JEM to Południowo Afrykańska firma, która od lat specjalizuje się w projektowaniu akcesoriów cukierniczych. Produkty przez nią oferowane odznaczają się doskonałą jakością.

Wycinarki można używać do pracy z masą cukrową, marcepanem, lukrem plastycznym oraz innymi masami cukierniczymi. Nadają się również do wycinania ciastek. A dzięki poręcznym uchwytom (co przekłada się na ich precyzyjność) i lekko dociśnięte mogą służyć także jako stemple do polewy i lukru. To uniwersalne narzędzia, które pozwolą przenieść wybrany motyw praktycznie na każdą powierzchnię. Niezastąpione przy dekoracji tortów, ciast i ciastek.

 

Sposób użycia:

Ten model można także wykonać bez użycia drucika florystycznego i umieścić w formie do kwiatów do wyschnięcia.

1. Utwórz centrum kwiatowe na drucie używając narzędzia stempla centrum stokrotki ("Daisy Centre Stamp").

2. Rozwałkuj i wytnij dwie warstwy płatków. Rozdziel każdy płatek używając odpowiednich narzędzi np. noża do mas cukierniczych i zrób falbanki używając narzędzia nr 12.

3. Połącz płatki razem używając kleju cukrowego. Dołącz suche centrum kwiatowe przekładając je przez środek płatków i odpowiednio umocnij całą kompozycję.

4. Umieść na kwiatowej podkładce do wyschnięcia.

 

 

 

Dane techniczne

materiał plastikowe

Opinie o produkcie (0)

Informacje

informacja
Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl