• Kontakt
  • +48 697 263 457
  • sklep@la-torta.pl
Koszyk: (pusty) Do kasy
do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
		2680
	
Producenci
Produkt dnia
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
Zestaw stalówek do kwiatów 3D z galarety
89,00 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Skrobak - packa do kremu ząbkowana PME

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 8,00 zł 8.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Kod produktu: PC54

Opis

Materiał: plastik

Rozmiar: 10,7 x 7,7 cm

Wzór: ząbki

Wzór: 1 sztuka

Dzięki temu prostemu narzędziu łatwo nałożysz krem (np. ganache) na swoje torty i ciasta. Skrobak to rodzaj packi cukierniczej z jedna krawędzią wyprofilowaną w ozdobne ząbki, czasami możesz go spotkać pod nazwą grzebień. Możesz skorzystać z niego podczas nabierania i rozprowadzania kremu na powierzchni wypieków, a przede wszystkim podczas ozdabiania. Krem wyrównany skrobakiem PME uzyska ciekawą, trójwymiarową fakturę złożoną z pasków. To idealne wykończenie na lekkich tortach owocowo-śmietankowych. Możesz również złapać skrobak odwrotnie i za jego pomocą wygładzić krem na torcie - ta metoda przyda się zwłaszcza podczas wyrównywania tzw. tynku (ganache) pod masę cukrową.

Sposób użycia: 

Nałóż na tort krem i przyłóż skrobak równolegle do powierzchni. Przesuń go, dociskając lekko i równomiernie. Jeśli dysponujesz obrotową paterą, możesz po prostu przyłożyć skrobak do brzegu tortu i kręcić podstawką.

 

 

Opinie o produkcie (0)

Informacje

informacja
Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl