



Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Złoty podkład pod tort - okrągły, średnica 40 cm

Opis
Średnica: 40 cm
Kolor: złoty
kształt: koło
Kontur: prosty
Ilość: 1 szt
Kraj pochodzenia: Polska
Produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością.
UWAGA: ze względu na duży rozmiar produktu koszt przesyłki kurierskiej wynosi 13,5 zł w przypadku wysyłki jednego opakowania. Po dodaniu wybranych produktów do koszyka wyświetli się łączny koszt dostawy, który będzie obowiązywał dla danego zamówienia. Jeśli chcesz zamówić większą ilość podkładów lub sumaryczna waga wszystkich produktów w koszyku przekracza limity dla przesyłek kurierskich - prosimy o kontakt, dobierzemy indywidualnie sposób dostawy.
Złote podkłady to doskonały sposób na bezpieczne transportowanie i serwowanie tortów, ciast i innych wypieków. Ich powierzchnia nie wchłania tłuszczu, dzięki czemu podkładka pozostaje sztywna i stabilna. Okrągły kształt idealnie nadaje się do okrągłych tortów, ale złoty kolor powierzchni jest na tyle estetyczny, że również torty prostokątne lub wypieki o nieregularnych kształtach dobrze się na nim prezentują. Delikatny efekt lustrzany nada Twoim wyrobom dodatkowego blasku. Dodatkową zaletą podkładu jest zabezpieczenie patery lub delikatnych podstawek przed porysowaniem nożem podczas krojenia.
Cienkie i jednocześnie sztywne podkłady to idealne rozwiązanie przy tworzeniu tortów piętrowych lub wysokich (z tak zwanym ukrytym piętrem). Aby połączyć dwie kondygnacje tortu należy umieścić wsporniki (mogą być plastikowe rurki, takie jak twarde grube "słomki" lub profesjonalne podpory), nałożyć podkład na wierzch i dopiero na nim umieścić wyższe piętro. Dzięki temu tort nie zapadnie się pod własnym ciężarem, a każde piętro będzie łatwe do pokrojenia. Po zjedzeniu góry wystarczy zdjąć podkład i wysunąć wsporniki.
Sposób użycia:
Ostrożnie przenieś tort lub ciasto na podkład (niektóre typy ciast i deserów możesz od razu przygotowywać na podkładce).
Porada:
Aby tort nie zsuwał się ze śliskiego podkładu, nałóż na środek trochę kremu zanim położysz biszkopt. Krem "przyklei" tort do podłoża i całość będzie stabilna. Ten prosty i jednocześnie skuteczny sposób poznaliśmy dzięki PINK KITTY CAKES, którym zawdzięczamy również zdjęcie tortu na oferowanym przez nas podkładzie.
Opinie o produkcie (0)
Informacje
